Hem » Skor » ADAPT

ADAPT

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
79 SEK 90 SEK

Beskrivning

ADAPT KINESIOTAPE SVART

KINESIOLOGITEJP är en effektiv och elastiskt sporttejp som har en förebyggande och lindrande effekt mot sportskador och liknande. Kinesiologitejpen är känd för sina många färgstarka varianter och är otroligt populär hos många idrottsutövare – från proffessionella till hobbymotionärer.

Kinesiotejp kostar lite mer än normal sporttejp, på grund av att produktionen är dyrare och mer komplicerad. Å andra sidan använder du inte lika mycket kinesiotejp som du gör av ordinarie sporttejp. Det betyder att en rulle kinesiotejp varar klart längre än en vanlig rulle sporttejp. 

 

Kinesiotejp kan klippas för att passa olika muskelgrupper. Det innebär att du kan göra sådant som t.ex. Y-formade tejpbitar genom att klippa upp tejpen från toppen. Kinesiotape kan sitta i upp till en vecka i taget (rekommenderas), vilket betyder att den kan andas och tål vatten. Förvara inte tejprullar i direkt solljus. 

Hur fungerar kinesiotape?
 
När tejpen används på rätt sätt, kan du inte ens känna det. Användaren placerar den på huden något sträckt, från en ände av muskeln till den andra. Teorin bakom tejpen är baserad på att kroppen ska använda sin egna naturliga läkningsprocess. Tanken är att ge dina muskler maximal rörelse och få kroppens muskler att läka sig själva.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: ADAPTKINESIOSVART
Lagerstatus: Finns i lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

nbLE
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Du kanske också är intresserad av

  • KINESIO TEJP
    79 SEK
    ( 90 SEK)
  • KINESIO TEJP
    79 SEK
    ( 90 SEK)